Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

V našem saunovém světě nechceme jen nabízet zážitky, chceme je rozšířit. Proto jsme pro vás připravili něco speciálního – Saunovou Happy Hour! Chcete vědět, co tato jedinečná akce zahrnuje? Přečtěte si náš článek a přijďte si užít relaxaci a odpočinek jako nikdy předtím.

Co je Saunová Happy Hour: Saunová Happy Hour je speciální časový úsek, kdy můžete v našem saunovém světě využít exkluzivní nabídky – SLEVY 25%. Během této doby máte přístup k široké škále saun a wellness služeb za snížené ceny.

Kdy a jak často probíhá: Naše Saunová Happy Hour probíhá každou neděli a středu odpoledne od 15:00 do 18:00. Tuto dobu jsme vybrali tak, aby byla přístupná co nejvíce našim zákazníkům, kteří chtějí na chvíli uniknout od každodenního stresu.

Co můžete očekávat: Během Saunové Happy Hour máte možnost využít našich saunových místností, páry a vířivky za snížené ceny. Můžete si tak dopřát chvíli klidu za atraktivní cenu. Celý náš tým je připraven vám poskytnout prvotřídní péči a zajistit, abyste si odnesli pocit relaxace a revitalizace.

Jak se přihlásit: Přihlásit se na Saunovou Happy Hour je jednoduché. Stačí přijít do našeho saunového světa během uvedeného času.

Saunová Happy Hour je ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí zažít luxusní wellness zážitek za dostupnou cenu. Těšíme se na vaši návštěvu a na možnost vám poskytnout únik od každodenního shonu. Přijďte si užít naši Saunovou Happy Hour a nechte se hýčkat jako nikdy předtím. Vaše tělo a duše si to zaslouží!

Recommended Articles

Leave A Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *