Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Každý z nás by chtěl zastavit čas zhruba ve věku 20-30 let a nejlépe vůbec nezestárnout. Na našem obličeji se však s přibývajícím věkem začínají objevovat nedokonalosti, které bohužel nejdou vždycky zakrýt. Co kdybych vám dali možnost projevy stárnutí potlačit? Pojďte s námi nahlédnout na účinky FACE YOGY.

Obličejová jóga, neboli Face Yoga, je zcela přirozenou alternativou, která se věnuje prevenci příznaků stárnutí tváře a dekoltu. K tomu, abychom měli krásnou, jemnou a vyživenou pleť, nemusíme utrácet neskutečné peníze za drahé krémy, plastické chirurgie ani nic podobného. Čas dokážeme zastavit pravidelným cvičením právě obličejové jógy. Ta funguje podobně jako klasická jóga, která díky cvičení posiluje a formuje celé naše tělo. Dechovými cvičeními okysličuje organismus. Tak obličejová jóga tvaruje a zpevňuje naši tvář a dechovými cvičeními okysličuje buňky nejen v oblasti obličeje. Na obličeji máme více než 40 svalů a díky pravidelným cvičením se je naučíme tónovat, zvýší se nám krevní oběh ve tváři a ve výsledku se můžeme těšit z mladistvější a zářivější pleti.

Věčně mlád, aneb co se mnou cvičení udělá?

Obličejová jóga je sérií speciálních cviků, díky kterým docílíte k uvolnění a posílení obličejových a mnohdy i krčních svalů i vazů. Cvičit stačí jen 5-15 minut denně a již po 3 týdnech budou výsledky viditelné. Obličejová jóga nám také pomáhá zbavit se stresu a napětí, kterému je náš obličej denně vystavován. Redukuje projevy stárnutí, zejména vrásky, pigmentové skvrny a jiné nedokonalosti, které s přibývajícím věkem přicházejí. Díky cvičení se začne tvořit více kolagenu. Kolagen je přírodní bílkovina, kterou si tělo samo vytváří. Tato schopnost se však díky stárnutí ztrácí. Face Yoga ji však začne zase aktivovat, protože při cvičení je zvýšená tvorba kolagenu vedlejší, ale velice vítaným důsledkem. Dalším z výsledků je plná peněženka, protože za ni nemusíte utratit ani halíř a navíc je přírodní! Jediné, co vás bude obličejová jóga stát je pár minut denně, chvíle soukromí, trocha úsilí a pevné vůle. Obličejová jóga je také vhodná pro lidi, kteří se potýkají s ochabnutím a úrazy tváře, jsou po mozkových příhodách, či po porodu. Často je využívána v logopedických poradnách.

Kdy a jak cvičit?

Cvičit můžete během celého dne a kdekoliv. No není to úžasné? Doporučený čas, který byste cvičení měli věnovat je kolem 10 minut denně. Stačí si vyčlenit chvilku v soukromí a pustit se do toho! Máte dlouhou chvíli v zácpě na dálnici? Zacvičte si. Stojíte zrovna u sporáku a čekáte, až se vám dovaří nudle? Zacvičte si! Ležíte u televize? Zacvičte si. Ke cvičení nepotřebujete žádné speciální vybavení ani prostředí. Cviků je v dnešní době nespočet, od cviků k vyhlazení vrásek, odstranění váčků pod očima nebo k odstranění pupínků i prevenci pigmentových skvrn. Celkové cvičení by však mělo zahrnovat zhruba 5 kroků, na které by se nemělo zapomínat.

Nevíte jak na to? Navštivte lekce ANTI-AGING TECHNIKY PRO ZDRAVOU PLEŤ BEZ VRÁSEK v našem studiu. Lekcemi vás provede snad nejlepší anti-aging specialistka u nás – Kateřina Dolenská.

KATEŘINA DOLENSKÁ
Miluji život a jsem požitkář, užívám si každou chviličku. Nebylo tomu tak vždy. Před lety jsem věřila na tvrdou práci a život plný starostí. Až vlastní (ne)zdraví zastavilo můj úprk za … už ani nevím čím. Jóga se mi stala lékem, mámením, posláním, profesí. Fascinuje mě moudrost a samoléčebné schopnosti, kterými jsme všichni vybaveni. Jóga mi do života přinesla zdraví i radost. Obličejová jóga mě zbavila pigmentových skvrn. Hormonální jóga napravila (ne)plodnost a vnesla mír do duše. Cvičení po těhotné maminky mi pomáhá zvládat změny vlastního těla. Svým klientům předávám pohybem radostnou energii, cestu k životnímu elánu, k uzdravení, k sebelásce. Vedu semináře, píšu články, točím videa, tvořím online kurzy… Jsem autorkou Učebnice Omlazujících technik. Hrdá jsem na výsledky výcviku 21 dní pro krásu, který v krátkém čase omlazuje tváře o několik let. Ráda se o své poznání podělím i s vámi. Více o mém příběhu si počtěte v Učebnici Omlazujících technik.

Recommended Articles