Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Každá žena si zaslouží čas jen pro sebe, kdy se může odpojit od každodenního shonu a věnovat se svému vlastnímu pohodlí a relaxaci. A právě proto vám přinášíme jedinečnou příležitost pro vaše úterní odpoledne SAUNOVÝ SVĚT POUZE PRO ŽENY.

Toto speciální odpoledne je určeno všem ženám, které touží po chvílích klidu a odpočinku ve společnosti dalších žen. Každé úterý od 14 do 17 hodin se můžete těšit na exkluzivní prostředí, kde se můžete uvolnit a načerpat novou energii.

Co můžete očekávat od Saunového Světa pouze pro ženy? Můžete se těšit na klidnou atmosféru, která vám umožní naplno relaxovat a zapomenout na starosti. Bez ohledu na to, zda si vyberete tradiční finskou saunu, bylinnou, solnou saunu nebo parní lázeň, budete mít možnost prožít unikátní odpoledne v prostředí plném ženské solidarity.

Exkluzivním bonusem Saunového Světa pro ženy je možnost sdílení této zkušenosti s dalšími ženami, které stejně jako vy ocení čas strávený v prostředí plném ženské síly a podpory.

Ať už hledáte odpočinek od každodenního shonu, chcete si dopřát čas jen pro sebe nebo si užít společnost dalších žen, akce SAUNOVÝ SVĚT POUZE PRO ŽENY v Natura Herbal spa & wellness je pro vás ideální volbou. Přijďte a nechte se unášet vlnou klidu a pohody každé úterý odpoledne. Vaše tělo i mysl si zaslouží tu nejlepší péči a vy si zasloužíte to nejlepší.

UPOZORNĚNÍ: V této době není mužům dovolený vstup do saunového světa. Nicméně v té době mohou muži a páry využít naši privátní zónu s finskou saunou, ochlazovacím bazénkem, vědrem a vířivkou pro dva. Finská sauna v privátní zóně je až pro 6 osob.

Rezervace: +420 604 101 703



Recommended Articles