Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Lidé odpradávna věřili v sílu krystalů. Kdysi je dokonce používali jako prostředek pro komunikaci s vesmírem a měli za to, že krystaly dokáží zachytit nebeskou energii. I dnes mnoho lidí čerpá energii z krystalů. A my jsme se rozhodli vám tuto možnost dopřát.

Do našeho wellness a stejně tak i na hotel Gendorf jsme se rozhodli umístit několik různých krystalů, které mají pomocí své síly ještě vylepšit atmosféru a především pomoci našim hostům bezstarostně odpočívat.

Ametyst

Ametyst je pro svou krásnou sytou fialovou barvu velmi vyhledávaný. Často se z něj vyrábějí amulety, jelikož se věří, že má ochrannou sílu a „bdí“ nad svým nositelem. Pokud se tedy cítíte z nějakého důvodu v nebezpečí, určitě se porozhlédněte po řetízku s ametystem. Rovněž se uvádí, že ametyst má sílu uklidnit mysl. Ideální tedy pro ty, kteří si procházejí stresovým obdobím či zažívají nějaké trápením.

Křišťál

Někdy se mu také přezdívá „Kámen kamenů“, jelikož má mít údajně velmi silné účinky na lidskou psychiku. Svého majitele má dobíjet energií, chránit jeho auru, dále má čistit a harmonizovat energie kolem něj. Je to kámen, který pomáhá sebe zdokonalovat, podporuje moudrost a vytrvalost. Křišťál umístěný v relaxační místnosti vám zaručí nerušený odpočinek a pomůže ke zklidnění mysli.

Citrín

Citrín vnáší klid do našeho každodenního života, plného zvratů a spěchu. Dodává nám pocit zdraví, svěžesti a bezpečí. Zklidňuje negativní pocity a dodává nám jistotu v našem každodenním konání. Pomáhá nám tyto pocity prožít a přetvořit v chyby, které nás mohou v budoucnu poučit. Nedocenitelný vliv má citrín v oblasti pupeční čakry, kde nám pomáhá překonávat strach, nespokojenost a neklid. Citrín nám dodává klid a vyrovnanost, které nás vedou k celkové vnitřní harmonii.

Recommended Articles

Leave A Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *