Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Dětský den je výjimečnou příležitostí, kdy můžeme našim nejmenším poskytnout nezapomenutelné zážitky a radost. Pokud hledáte něco opravdu výjimečného a zároveň prospěšného pro zdraví a pohodu vašich dětí, navštivte Natura Herbal Spa ve Vrchlabí. Nabízíme jedinečné speciální programy zaměřené na děti, včetně relaxačních masáží, které jsou přizpůsobeny jejich potřebám.

Speciální dětské masáže

V Natura Herbal Spa víme, jak důležitá je péče o zdraví a psychickou pohodu dětí. Proto jsme pro ně připravili speciální masáže, které jsou nejen relaxační, ale také blahodárně působí na jejich tělesný vývoj. Naši zkušení terapeuti používají jemné a bezpečné techniky, které pomáhají uvolnit svalové napětí, zlepšit krevní oběh a podpořit celkovou relaxaci.

Horská masáž pro malého trpaslíka nebo kouzelnou vílu

Velice jemná masáž, která zklidní mysl, opečuje jeho křehkou psychiku, ustaranou hlavičku a sportem unavené tělíčko. Navodí pocit relaxace a pomůže ke klidnému spánku. Vaše děti od nás dostanou nápoj a malý dáreček zdarma.              

Čoko sen malý princ – princezna

Zážitková masáž pro malé milovníky čokolády, která uvolní tělíčko Vašeho Prince nebo Princezny. Pokožka zůstane sametově jemná a vyživená.
Vaše děti od nás dostanou horkou čokoládu a malý dáreček zdarma.     

Souznění s rodičem

Společná masáž rodiče s dítětem – maminka nebo tatínek si vychutnají aroma masáž, zatímco dítko si vybere buď voňavý čoko sen malý princ – princezna, nebo horskou trpasličí masáž/kouzelnou vílí masáž.

Oddech pro teenagera s jeho oblíbenou hudbou

Při této aroma masáži celého těla se snadno zapomíná na problémy ve škole či s randěním. Uvolní svalové i psychické napětí a zanechá hladkou pokožku. Můžeš si přinést svůj iPod a užít si relax při hudbě podle vlastních představ.    

Proč zvolit Natura Herbal Spa?

  • Profesionální přístup: Naši terapeuti jsou školeni v práci s dětmi a vědí, jak zajistit, aby se cítily pohodlně a bezpečně.
  • Kvalitní přírodní produkty: Používáme pouze přírodní oleje a produkty, které jsou šetrné k dětské pokožce.
  • Příjemné prostředí: Naše wellness je navrženo tak, aby působilo harmonicky a uklidňujícím dojmem, což je ideální i pro relaxaci dětí.

Rezervace a další informace

Abychom zajistili, že každý malý návštěvník dostane tu nejlepší péči, doporučujeme předem rezervovat termín.

Pro rezervaci a další informace nás kontaktujte na telefonním čísle +420 604 101 703 nebo na emailu recepce@wellnessnatura.cz.

Recommended Articles