Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Společně s Alžbětou Peškovou jsme pro vás připravili ucelený jóga program s názvem Jin jóga a křišťálové misky. Jedinečné spojení vede ke stabilitě, uvolnění lidského potenciálu a léčení těla na mentální a emocionální úrovni.

Co vás čeká na kurzu?

JIN (YIN) jóga je pomalý styl jógy, který nás vede k zastavení, přijímání a stabilitě. Záměrem je zvýšit pohyblivost v oblasti kloubů, tkání a vazů. Zároveň uvolnit blokády v energetických drahách těla (meridiánech) a tak posílit životní energii ve vnitřních orgánech a přispět k celkové harmonii těla. Jin jóga je také tzv. Jóga emocí, má potenciál během držení pozic uvolnit prožité emoce z emočního těla, což nám dodá určitou lehkost a vytvoří nový směr.

S čím může kurz pomoci:

Snižuje stres a úzkost,
přispívá k vyváženosti mysli a těla,
blahodárně působí na nervový systém
a zlepšuje mobilitu kloubů.

Co si představit pod Muzikoterapií?

Zvuk je vibrace, která se šíří vzduchem, vodou a pevnými látkami, a tudíž i lidským tělem. Zvuk má schopnost posunout neurochemii a neurobiologii hlubokým způsobem a slouží tak jako léčivý nástroj i jako technika k uvolnění lidského potenciálu. Hluboká relaxace je jednou z nejvýznamnějších a univerzálních výhod zvukové terapie. Zvuky prostupují naším systémem a vrací jej zpět do harmonie. Výhody mohou zahrnovat lepší spánek, snížení chronické bolesti a krevního tlaku, snížení cholesterolu a snížení rizika srdečních onemocnění. Podporuje duševní, emocionální a duchovní pohodu. Léčí také na mentální a emocionální úrovni. Léčení zvukem pomáhá snižovat stres, úzkost a depresi. Vyrovnává a čistí mysl a vede k obnovenému pocitu smysluplnosti, pohody, klidu a štěstí.

Jmenuji se Alžběta Arkach Pešková a věnuji se léčbě těla, duše a mysli. Na tuto cestu mě přivedla letitá studie a praxe systému jógy a po sléze i tradiční tantry. Ananta pochází ze sanskritu (Sanskrit: अनन्त) a znamená to věčný, nekonečný a právě tak vnímám cestu nejen jógy a tantry, ale i našeho bytí. 


Podstatné informace:

Datum konání: 27. 5. – 1.7. 2024
Počet lekcí: 5+1 lekce zdarma
Čas konání: Pondělí, 17:30 – 19:00
Malý sál, doba trvání 90 minut.
Instruktorka: Alžběta Pešková
Cena: 5 lekcí za 1000 Kč plus jedna bonusová (první lekce je bez závazku, abyste si mohly vyzkoušet, jak lekce probíhá)
Max. počet: 11 osob
Vhodná i pro úplné začátečníky.

Rezervace: https://natura.isportsystem.cz/ nebo +420 604 101 703

Recommended Articles